+45 43 97 10 20 info@grafiskraadgivning.dk

Yellow Box

YELLOW BOX – VORES NYE SUBBRAND

Vi har i flere år designet og produceret design-emballage for blandt andre Perchs Thehandel, Svaneke Chokoladeri og Ib Antoni. Vi har nu valgt at samle denne del af vores ydelser under Yellow Box – navnet.

Med Yellow Box ønsker vi at tilbyde vores kunder den samme ekspertise og nære relation, som vi altid har stået for. Vi arbejder derfor tæt sammen med vores kunder for at udvikle unikke og målrettede emballage-koncepter i papir, karton og pap. Vi tilbyder inspiration og vejledning inden for kreativ grafisk udformning, brug af lækre og bæredygtige materialer samt omkostningseffektiv produktion. 

Grafisk Rådgivning som I kender os, fortsætter naturligvis helt som vi plejer. Vi vil stadig levere den samme høje kvalitet og personlige service, som vi altid har gjort. 

FRA EKSOTISK FISK TIL VIRKSOMHEDSNAVN

Yellow Box er inspireret af den unikke og farverige

Yellow Boxfish – en smuk og eksotisk fisk, der skiller sig ud

fra mængden med sin utraditionelle form og farver.

På samme måde som vores emballage får et brand til at

skille sig ud. Den lille, kasseformede fisk blev derfor inspirationen bag vores navn:

Yellow Box.

LAD OS PRÆSENTERE YELLOW BOX

I Yellow Box, er vores mission simpel: Vi vil have, at vores kunders brand skiller sig ud fra mængden og at produkterne, bliver valgt igen og igen.

Hvad kan du forvente hos Yellow Box? Tja, for det første er vores designs helt fantastiske! Vi går ikke på kompromis med æstetik eller kvalitet. Vores design-emballage er nøje skabt med fokus på brandets og produktets unikke karakteristika. Vi hjælper med at skabe et indtryk, der får slutkunderne til at sige “wow”!

Men vent, der er mere! Hos Yellow Box er vi lidt af nogle emballage-nørder! Vi elsker at udvikle løsninger, der overgår alle forventninger til både design og funktionalitet, men vi har også helt styr på fremgangsmåden, miljømærkerne og den omkostningseffektive produktion. Resultatet er emballage, der transformerer brand og ikke mindst salg til nye højder.

Emballage tænkes indefra og ses udefra!

Vi tilbyder skræddersyede løsninger inden for grafisk design og rådgivning. 

Vi prioriterer troværdighed, proaktivitet og skræddersyet kvalitet. Vi går aldrig på kompromis. Vores direkte kundekontakt og dedikation sikrer, at vi leverer præcis det, vores kunder forventer.  

Grafisk Rådgivning ApS
Havnevej 3C
2670 Greve

(+45) 4397 1020

Handelsbetingelser

Persondatapolitik & Cookies

CVR 27437850