+45 43 97 10 20 info@grafiskraadgivning.dk

Nyt fra det Grafiske Hus

En unik visuel identitet!

En unik visuel identitet!

Til Verdenskongressen 2025 for det globale kiropraktor-fællesskab har vi sammen med vores kunde Dansk Kiropraktorforening skabt en særlig visuel identitet, der skiller sig ud.

Yellow Box – Vores nye subbrand

Yellow Box – Vores nye subbrand

Lad os præsentere Yellow Box!

Grafisk Rådgivning har i flere år designet og produceret design-emballage for vores kunder. Vi har nu valgt at samle denne del af vores ydelser under Yellow Box-navnet.

Skolelederne Designmanual

Skolelederne Designmanual

Grafisk Rådgivning har i et tæt parløb med Skolelederforeningen, revitaliseret foreningens designlinje.

Der dufter af hygge

Der dufter af hygge

Der dufter af hygge…. Sådan siger kunderne når de står og venter på deres hjemmelavede chokolade i butikken Svaneke Chokoladeri på Bornholm.

Fordele ved et nyhedsbrev

Fordele ved et nyhedsbrev

Nyhedsbrevet er naturligvis oplagt til at lancere nye produkter og eksklusive specialtilbud. Nye produkter skal udfoldes med den gode historie – og tilbud må meget gerne være begrænset af mængde eller tid. Adfærdspsykologien har lært os, at vi er mere tilbøjelige til at købe, hvis vi frygter at gå glip af et tilbud – altså at det måske er væk i morgen.

Julekalender 2020 – Limited edition

Julekalender 2020 – Limited edition

Gennem de sidste 6 år har vi sammen med A.C. Perchs Thehandel været med på en spændende rejse i at designe og producere en julekalender, og derefter videreudvikle på den fra år til år. Læs mere om hele processen her.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger inden for grafisk design og rådgivning. 

Vi prioriterer troværdighed, proaktivitet og skræddersyet kvalitet. Vi går aldrig på kompromis. Vores direkte kundekontakt og dedikation sikrer, at vi leverer præcis det, vores kunder forventer.  

Grafisk Rådgivning ApS
Havnevej 3C
2670 Greve

(+45) 4397 1020

Handelsbetingelser

Persondatapolitik & Cookies

CVR 27437850