+45 43 97 10 20 info@grafiskraadgivning.dk
Julekalender 2020 – Limited edition
Grafisk designer
Tina Borre

Projektleder
/rådgiver

Claus Topp

Gennem de sidste 6 år har vi sammen med A.C. Perchs Thehandel været med på en spændende rejse i at designe og producere en julekalender, og derefter videreudvikle på den fra år til år.

Vi har lært rigtig meget i den proces, og håber at vi kan bruge den viden til andre kunder som ønsker at få lavet noget tilsvarende.

I år er andet år i den form julekalenderen nu findes i. Og med 2 farvevarianter burde der være noget til enhver smag.
Når man skal lave noget eksklusivt, skal man kunne mærke og føle det. Så de forskellige materialer bliver udvalgt så farver, materialer, tykkelse, stivhed og overflader harmonerer. Når man får følelsen af funktionalitet og overfladerne der er rare at røre ved, så begynder det hele at spille sammen og underbygge følelsen af kvalitet og luksus.
Dette har vi arbejdet mod samtidig med tekniske udfordringer og økonomi, i en proces hvor vi udover produktionen også håndterer den logistiske udfordring med 120.000 dåser der bliver pakket med 24 versioner the og ilagt julekalenderen. Samtidig har vi produceret en stofpose som julekalenderen kan lægges i når en kunde har købt den, så de kan bære den hjem uden den kommer til skade.
Så vi er glade og stolte når det hele står klar på hylderne. Og sammen med kunden kan vi beundre det flotte resultat af flere måneders arbejde med design og færdiggørelse. Mens vi så småt begynder at brainstorme på hvordan næste års kalender skal se ud 😉