+45 43 97 10 20 info@grafiskraadgivning.dk

EN UNIK VISUEL IDENTITET

Projektleder

René Bloch Frederiksen

Til Verdenskongressen 2025 for det globale kiropraktor-fællesskab har vi sammen med vores kunde Dansk Kiropraktorforening skabt en særlig visuel identitet, der skiller sig ud. Designet repræsenterer selve hjertet af begivenheden og har til formål at fortælle en historie, der fanger ånden og betydningen af kongressen.

DESIGNET

Den visuelle identitet er ikke bare æstetisk; det er et symbol på liv, lykke og mangfoldighed. Designet hylder den pulserende by København, hvor kongressen finder sted, og fanger essensen af begivenheden, der samler kiropraktorer fra hele verden. Med taglinet ”Let The Fairytale Begin!” refereres der til et eventyr i H.C. Andersens Danmark. Dette sætter scenen for en begivenhed, der er mere end blot faglig. Det er en oplevelse, en fortælling og en magisk rejse ind i fremtiden af kiropraktik.

Logoet for Københavns Verdenskongres 2025, er skabt af det talentfulde hold hos Wonderfull Copenhagen.

Verdenskongressen i København

I 2025 vil det globale kiropraktor-fællesskab samles midt i hjertet af Danmark, når Dansk Kiropraktorforening er vært for Verdenskongressen i København. Denne begivenhed falder sammen med fejringen af DKF’s 100 års jubilæum.

Verdenskongressen er en begivenhed, der forener kiropraktiske fagfolk fra hele verden og fremmer samarbejde og vidensdeling.

 

Hej, bare lige en KÆMPE ros 🎉 Alle som er til prækongresmøderne hernede er vilde med vores merch! Altså det er helt crazy! Og vi er ikke engang startet på kongressen endnu.” Så tak for det flotte arbejde! 😉

Andreas Bue Tøllner

Teamleder, Dansk Kiropraktorforening - fra Verdenskongressen 2023 i Australien